Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 105801

Bauer Vapor Flylite Griptac Int. Hockeykølle Silver

kr 2000
Bauer Vapor Flylite Griptac Int. hockeykølle silver er en Limited Edition av den populære Flylite-kø...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Vapor Flylite Griptac Int. hockeykølle silver er en Limited Edition av den populære Flylite-køllen. Flylite er designet for å gi deg den raskeste releasen noensinne. Low-kick point med XE Taper-teknologi som gir en utrolig rask releas. Flylite er inspirert av Vapor ADV og bruker Advanced Carbon Layer (ACL) i hele køllen. MAX er et nytt blad som er litt høyere for bedre puck-kontroll.
Low-kick point med XE Taper-teknologi som gir en utrolig rask releas. Bladteknologi - Aero-Sense 2 gir deg en hard kjerne til veldig lett vekt uten at det går ut over bladets følelse. Skaftteknologi - Asymmetrisk TeXtreme som er Bauer's fineste karbonfibervev. Konstruksjon - Monocomp teknologi laget i ett stykke. ACL-teknologi i både skaft og blad gir en sterkere konstruksjon til lavere vekt. Flylite har en litt tykkere bladgeometri for å øke holdbarheten. Grip - Fullstendig grip for bedre kontroll og følelse.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer