Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1056642
-40 %

Bauer Supreme Ultrasonic Griptac Int. Hockeykølle

kr 1200
kr 2000

Bauer Supreme Ultrasonic Griptac Int. hockeykølle er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Ba...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Supreme Ultrasonic Griptac Int. hockeykølle er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Bauer redesigner Supreme fra å være en slagskudd kølle til å være en kølle du kan skyte hvilket skudd du vil, men likevel opprettholde maksimal kraft. MAX er et nytt blad som er litt høyere for bedre puck-kontroll.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Sonic Taper er en syvsidig taper som reduserer vekten, men forbedrer energiflyten gjennom køllen, noe som gir deg et hardare skudd. Ultrasonic er en Monocomp-konstruksjon som betyr at den støpes ett stykke fra toppen av skaftet helt ned til enden av bladet. Supreme ADV bladet FastCore. Et blad laget i to forskjellige skum. En myk og en hard. Alt for å skape høyest mulig akselerasjon. Skaft - Lett Textreme konstruksjon med ACL-teknologi. Skaftet har en mer firkantet geometri for å gi et fast grep i hånden uten å vri seg.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer