Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 10590
-30 %

Bauer Sling Griptac Senior Hockeykølle

kr 1960
kr 2800
Bauer Sling Griptac senior hockeykølle tar ditt skudd til neste nivå! Bauer Sling har et nytt hull i...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Sling Griptac senior hockeykølle tar ditt skudd til neste nivå! Bauer Sling har et nytt hull i bladet som er litt mindre hvilket gir bedre stivhet, stabilitet og tilgivelse med en større Sweet-spot. SlingTech 2.0 er enda bedre enn originalen og gir 10% raskere release.
Nytt bladhull - Bedre stivhet, stabilitet og tilgivelse med en større sweet spot. Ny bladgeometri - Forsterket overkant og tynnere underkant for mer "sling". 10% raskere release. 15% mer holdbart blad. SlingTech2.0 er enda bedre enn originalen. ER SPINETECH, Bauers nye innovative 5-sidige skaft geometri. Designet for å følge din hånd for å maksimere følelsen og kontrollen. Bauer Sling har en utrolig kontroll, bladfølelse og holdbarhet. Nexus hybrid Mid-kick flex, lettere å lade med raskare release. 5% høyere balansepunkt for bedre følelse. Med en vekt på 375 gram kan energien din overføres raskere gjennom køllen og pucken.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.