Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059833
-25 %

Bauer Nexus SYNC Griptac Int. Hockeykølle

kr 1650
kr 2200

Bauer Nexus SYNC Griptac Int. hockeykølle er toppmodellen i den nye Nexus-serien fra Bauer. Nexus...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Nexus SYNC Griptac Int. hockeykølle er toppmodellen i den nye Nexus-serien fra Bauer. Nexus SYNC inneholder Pro Level-teknologi og gir et nytt nivå av forbindelse mellom kølle og spillere som aldri før. Nexus SYNC er designet for å kontrollere spillet, og gir skyting, pasninger og kølleteknikk en naturlig følelse.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Nexus: Designet for å kontrollere spillet. ER SPINETECH - Bauers nye innovative 5-sidige skaft geometri. Designet for å følge din hånd for å maksimere følelsen og kontrollen. Monocomp-konstruksjon som betyr at den støpes ett stykke fra toppen av skaftet helt ned til enden av bladet. Gir optimal balanse, vekt og følelse. Advanced Carbon Layering 2.0 - Ultralett karbonfiber strategisk lagdelt for å redusere vekten med økt styrke. 365 gram (SR). Connectech Blade - Responsivt gummilag fra skaft til blad for å forbedre følelsen og kontrollen i alle situasjoner. Designet for å koble køllen til spilleren for maksimal følelse. Asymmetrisk TeXtreme maksimerer energiflyten i hvert spill. Standard Nexus mid-kick flex, lettere å lade med raskare release.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.