Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 106006
-30 %

Bauer Nexus GEO Griptac Senior Hockeykølle Svart

kr 1820
kr 2600

Bauer Nexus GEO Svart Griptac senior hockeykølle er en Limited Edition variant av den populære Ne...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Nexus GEO Svart Griptac senior hockeykølle er en Limited Edition variant av den populære Nexus GEO-køllen. Nexus GEO tar Nexus-ytelsen til neste nivå. GEO matcher vekten til Vapor FlyLite med 390 gram (SR). Nexus GEO gir spilleren den ultimate allsidighet og muligheten til å gjøre hva som helst på isen.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

ER SPINETECH, Bauers nye innovative 5-sidige skaft geometri. Designet for å følge din hånd for å maksimere følelsen og kontrollen. Monocomp-konstruksjon som betyr at den støpes ett stykke fra toppen av skaftet helt ned til enden av bladet. Gir optimal balanse, vekt og følelse. Advanced Carbon Layering, reduserer vekten til 390 gram (SR). Asymmetrisk TeXtreme maksimerer energiflyten i hvert spill. Duraflex gir ekstra holdbarhet. Ny OmniCore-bladteknologi gir stabilitet, puckkontroll samt raskare release. Standard Nexus hybrid Mid-kick flex, lettere å lade med raskare release.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.