Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 10568

Bauer Nexus GEO Griptac Senior Hockeykølle

kr 2600
Bauer Nexus GEO Griptac senior hockeykølle er toppmodellen i den nye Nexus-serien fra Bauer. Nexus G...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Nexus GEO Griptac senior hockeykølle er toppmodellen i den nye Nexus-serien fra Bauer. Nexus GEO tar Nexus-ytelsen til neste nivå. GEO matcher vekten til Vapor FlyLite med 390 gram (SR). Nexus GEO gir spilleren den ultimate allsidighet og muligheten til å gjøre hva som helst på isen. MAX er et nytt blad som er litt høyere for bedre puck-kontroll.
ER SPINETECH, Bauers nye innovative 5-sidige skaft geometri. Designet for å følge din hånd for å maksimere følelsen og kontrollen. Monocomp-konstruksjon som betyr at den støpes ett stykke fra toppen av skaftet helt ned til enden av bladet. Gir optimal balanse, vekt og følelse. Advanced Carbon Layering, reduserer vekten til 390 gram (SR). Asymmetrisk TeXtreme maksimerer energiflyten i hvert spill. Duraflex gir ekstra holdbarhet. Ny OmniCore-bladteknologi gir stabilitet, puckkontroll samt raskare release. Standard Nexus hybrid Mid-kick flex, lettere å lade med raskare release.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer