Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 105698

Bauer Nexus 3N PRO Griptac Senior Hockeykølle

kr 2 000
Bauer Nexus 3N PRO Griptac senior hockeykølle har den samme beviste ytelsen som 2N PRO, men med enda...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Nexus 3N PRO Griptac senior hockeykølle har den samme beviste ytelsen som 2N PRO, men med enda bedre holdbarhet. 3N PRO har Bauers nye innovative 5-sidige skaft geometri. Designet for å følge din hånd for å maksimere følelsen og kontrollen. MAX er et nytt blad som er litt høyere for bedre puck-kontroll.
ER SPINETECH, Bauers nye innovative 5-sidige skaft geometri. Designet for å følge din hånd for å maksimere følelsen og kontrollen. HP MOLD skaper en one-piece følelse med god balanse. MaxBalance reduserer bladvekten samtidig som den opprettholder holdbarhet, noe som forbedrer totalbalansen. TeXtreme-konstruksjon gir styrke og karbonfiber for å gjøre den lett og holdbar. Standard Nexus hybrid Mid-kick flex, lettere å lade med raskare relea

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer