Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059903
-30 %

Bauer AG5NT Griptac Senior Hockeykølle

kr 2030
kr 2900

Bauer AG5NT er den nyeste og mest revolusjonerende hockeykøllen på markedet og er laget av grunns...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer AG5NT er den nyeste og mest revolusjonerende hockeykøllen på markedet og er laget av grunnstoffet bor som aldri tidligere er brukt innen hockey. Bor gir dobbelt så god kompresjonsstyrke og stivhet sammenlignet med den beste karbonfiberen man kan oppdrive, og resultatet er en fantastisk release og den letteste køllen i historien.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Bor er et revolusjonerende materiale som blir brukt i ekstrem luftfart grunnet sin styrke, vekt og kompresjonskontroll. Nå er den brukt til hockey og gir to hovedelemter: optimal stivhet og kompresjonsstyrke - dette gjør at Bauer nå har laget den letteste køllen noen sinne med den raskeste releasen noen sinne. Kick point: Low kick Vekt: 335 gram (senior) Materiale: Bor

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.