Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 22-32

Kosa ARC Carbon Bandykølle Pettersson Edition

kr 2100
Kosa ARC Carbon bandykølle Pettersson Edition er designet av Bollnäs Erik Pettersson - en av verdens...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Kosa ARC Carbon bandykølle Pettersson Edition er designet av Bollnäs Erik Pettersson - en av verdens beste bandyspillere. Erik har valgt å spille med 335 gram, der 10 gram legges i skaftet og 5 gram i bladet. Dette for å gjøre kølla litt tyngre i bladet enn Gilljams kølle. Erik har valgt denne bandykøllen for sine allround-egenskaper - perfekt for raske driblinger og harde skudd. Kosa Arc er den ultimate bandykøllen for spillere som søker overlegen ytelse og holdbarhet.
LIMITED EDITION: Bli en del av den eksklusive mengden som eier denne unike bandykøllen sammen med Erik Pettersson. Kosa ARC Carbon bandykølle Pettersson Edition er designet av Bollnäs Erik Pettersson - en av verdens beste bandyspillere. Erik har valgt å spille med 335 gram, der 10 gram legges i skaftet og 5 gram i bladet. Dette for å gjøre kølla litt tyngre i bladet enn Gilljams kølle. Erik har valgt denne bandykøllen for sine allround-egenskaper - perfekt for raske driblinger og harde skudd. Med sin enestående holdbarhet kan du stole på at KOSA ARC vil tåle tøffe utfordringer på isen. Den er konstruert med høykvalitets 18K karbonmateriale som gir enestående styrke og holdbarhet, slik at kølla tåler harde slag og store påkjenninger i lang tid. Et av kjennetegnene ved KOSA ARC er den fantastiske balansen. Den er perfekt balansert for å gi deg optimal kontroll og presisjon i spillet ditt. Du vil sette pris på den raske svingen og reaksjonen som kølla tilbyr, som lar deg utføre raske pasninger og skudd med stor presisjon. Bøj 3 Rak. 335 gram. Flex 100. Køllelengde: 130 cm. Oppsummert er KOSA ARC en karbonbandykølle som imponerer med sin holdbarhet, balanse og vekt-fleksibilitet. Med denne køllen vil du kunne ta spillet ditt til nye nivåer og dominere på isen.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.