Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LXPSR

Warrior Alpha LX PRO Griptac Senior Hockeykølle

kr 2650
Warrior Alpha LX PRO Griptac senior hockeykølle er toppmodellen i den nye Alpha-serien fra Warrior. ...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Warrior Alpha LX PRO Griptac senior hockeykølle er toppmodellen i den nye Alpha-serien fra Warrior. Den nye Alpha LX Pro med Warriors eksklusive taper kombinerer en Low-kick med en kraftig release. LX PRO er laget med Warriors nye teknologi R.L.C som er en konstruksjon av høyeste kvalitet og bruker den mest avanserte prosesseringsteknologien for å produsere en ekstremt lett og holdbar kølle. MAX er et nytt blad som er litt høyere for bedre puck-kontroll.
LX PRO tilbyr et oppdatert blad i form av Fuel Core Ultra som har en hardere kant for økt holdbarhet og en mer robust karbonfiberdesign som beholder bladets følelse. Det ergonomisk utformede skaftet sitter komfortabelt og sikkert i hendene, noe som forbedrer følelsen ved håndtering av pucker og skudd. SABER TAPER II - Warriors eksklusive taper kombinerer en spesialisert geometri med en Low-kick flex som er vridningsstabil og gir en kraftig og nøyaktig release. R.L.C 188 - Revolutionary Lightweight Construction 188. Konstruksjon av høyeste kvalitet og bruker den mest avanserte prosesseringsteknologien for å produsere en ekstremt lett og holdbar kølle. MINIMUS CARBON UD - Skaftet er lettere og tøffere enn noensinne. Bruken av enveis karbonfiber skaper den mest effektive, letteste og mest holdbare hockeykøllen. FUELCORE ULTRA - Oppgradert blad. FuelCore Ultra har en hardere kant for økt holdbarhet og en mer robust karbonfiberdesign som beholder følelsen av bladet. Nå med vår Minimus Carbon 25 -veving rundt kjernen, er bladet lettere og tøffere enn noensinne. Bladets struktur forbedrer grepet mot pucken. APEX GRIP TEXTURE - Strukturert sone i kombinasjon med mykt grep låses enkelt i hendene for maksimal kontroll og følelse.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer