Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSRC7PJR

Ccm Ribcor Trigger 7 PRO Griptac Junior Hockeykølle

kr 1900

CCM Ribcor Trigger 7 PRO Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Ribcor-serien fra C...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

CCM Ribcor Trigger 7 PRO Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Ribcor-serien fra CCM. Den nye Ribcor-familien har fått en ny kul design samtidig som den beholder den populære og velprøvde Ribcor -følelsen. Trigger 7 PRO vil ta spillet ditt til neste nivå!

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Trigger 7 Pro har et bedre balansepunkt og veier mindre enn forgjengeren, noe som gir en forbedret følelse og en ultrarask release. NANOLITE CARBON LAYERING gir køllen optimal balanse og kraft, noe som gjør at du kan skyte raskere og med mer presisjon enn før. Sigma STP karbonvev gjør køllen sterkere og holder lav vekt. Skeleton + teknologi. En avansert, raffinert byggeprosess som reduserer vekten, forbedrer energioverføringen og forbedrer holdbarheten. Ergonomisk skaftdesign laget i CCMs Performance lab i samarbeid med noen av verdens beste spillere. Agility 2-blad med peel-ply-teknologi. Sigmatex spread karbonvev for en enda bedre følelse. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer