Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSRC7JR

Ccm Ribcor Trigger 7 Griptac Junior Hockeykølle

kr 1500

CCM Ribcor Trigger 7 Griptac junior hockeykølle har fått en ny kul design samtidig som den behold...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

CCM Ribcor Trigger 7 Griptac junior hockeykølle har fått en ny kul design samtidig som den beholder den populære og velprøvde Ribcor -følelsen. Trigger 7 har et bedre balansepunkt og veier mindre enn forgjengeren, noe som gir en forbedret følelse og en ultrarask release.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Trigger 7 har et bedre balansepunkt og veier mindre enn forgjengeren, noe som gir en forbedret følelse og en ultrarask release. Skeleton + teknologi. En avansert, raffinert byggeprosess som reduserer vekten, forbedrer energioverføringen og forbedrer holdbarheten. Sigma STP karbonvev gjør køllen sterkere og holder lav vekt. Ergonomisk skaftdesign laget i CCMs Performance lab i samarbeid med noen av verdens beste spillere. Agility blad med peel-ply-teknologi. Sigmatex spread karbonvev for en enda bedre følelse. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer