Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSRC6PJR
-54 %

Ccm Ribcor Trigger 6 PRO Griptac Junior Hockeykølle

kr 1100
kr 2399

CCM Ribcor Trigger 6 PRO Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Ribcor-serien fra C...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

CCM Ribcor Trigger 6 PRO Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Ribcor-serien fra CCM. Trigger 6 PRO beholder den populære og velprøvde Ribcor -følelsen, men tar køllen til neste nivå når det gjelder pålitelighet og ytelse. Takket være den nye SKELETON + -teknologien kan spillerne stole på den raskeste releasen på markedet.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Den nye SKELETON + -teknologien er plassert i den nedre delen av skaftet (Taper) og gir en helt ny pålitelighet og ytelse i skaftet. NANOLITE CARBON LAYERING gir tynnere og flere lag karbonfiber for en lettere og mer holdbar konstruksjon. Ergonomisk skaftdesign laget i CCMs Performance lab i samarbeid med noen av verdens beste spillere. AGILITY BLADE - Forsterket blad som gjør at pucken kan forlate bladet raskere og med større nøyaktighet. Tynnere profil gir en bedre følelse under puckbehandling. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.