Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSFT6PIN
-30 %

Ccm JetSpeed FT6 PRO Griptac Int. Hockeykølle

kr 1680
kr 2400

CCM JetSpeed FT6 PRO Griptac Int. hockeykølle er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra CCM. ...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

CCM JetSpeed FT6 PRO Griptac Int. hockeykølle er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra CCM. FT6 PRO er den letteste og best balanserte versjonen av den populære Jetspeed-serien. Med skaft i NanoLite Shield Carbon Layering og Sigma STP Carbon vevkonstruksjon får du en hockeykølle som gir deg presisjon i hvert skudd.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Med Jetspeed FT6 Pro får du en kølle som er både lett og sterk, og som vil hjelpe deg å ta spillet ditt til neste nivå! Hybrid-kickpoint - Allsidig kølle som gjør at skottene blir hardare med mer kraft uansett hvor på isen de kommer fra. Skaftkonstruksjon - NanoLite Shield, tynne lag av karbonfiber er omgitt av tykkere lag som beskytter den ultratynne kjernen og holder vekten nede uten å ta bort holdbarheten. Skaftgeometri - R-geometri, strømlinjeformet med avrundede hjørner og konkave sider gir en behagelig følelse i hendene. Blad - RR-100 stivt blad med NanoLite-teknologi gir det letteste bladet til nå og en velbalansert kølle som yter på topp. Grep - FT-Microfeel, hevet grep på undersiden av skaftet for økt kontroll. Materialer: Sigma STP Spread Tow i skaftet og bladet på kølla, gir en kølle med lav vekt, optimal balanse og forbedret holdbarhet. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.