Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSFT4PYT

Ccm JetSpeed FT4 PRO Griptac Barn Hockeykølle

kr 1400
CCM JetSpeed FT4 PRO Griptac Junior hockeykølle er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra CCM. C...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
CCM JetSpeed FT4 PRO Griptac Junior hockeykølle er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra CCM. CCMs mest populære kølle er her i sin nyeste versjon. FT4 PRO tilbyr hybrid-kick-teknologi designet for å score hvor som helst på isen.
Hybrid-kickpoint - Allsidig kølle som gjør at skottene blir hardare med mer kraft uansett hvor på isen de kommer fra. Skeleton + -teknologi - Ny teknologi som brukes i det avsmalnende området for ikke bare en lettere og bedre følelse, men også for bedre pålitelighet på de viktigste stedene takket være mer jevn produksjon. RR-90 Blad - Blad med dempende kjerne. Klubben har eksklusivt dempende materiale og optimalisert stivhet for riktig blanding mellom følelse og skudd for de beste resultatene i to verdener. Spesifikk INT/JR skaft - R-geometri. De avrundede hjørnene og de konkave sidene forbedrer kontrollen og komforten, og de er spesielt tilpasset forskjellige håndstørrelser. NANOLITE-teknologi med karbonfiber i flere lag. Den høy-ytende teknologien med karbonfiber i flere lag kombinert med Sigmatex® spread tow teknologi gjør klubben både veldig lett og utrolig holdbar. Sigmatex® Spread Tow-teknologi - Høykvalitets Spread Tow stoff med en innovativ veving som gjør det lett, sterkt og holdbart.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer