Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSFT4SR

Ccm JetSpeed FT4 Griptac Senior Hockeykølle

kr 1800
Ccm JetSpeed FT4 Griptac senior hockeykølle tilbyr hybrid-kick-teknologi designet for å score hvor s...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Ccm JetSpeed FT4 Griptac senior hockeykølle tilbyr hybrid-kick-teknologi designet for å score hvor som helst på isen. CCMs mest populære kølle er her i sin nyeste versjon. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.
Hybrid-kickpoint - Allsidig kølle som gjør at skottene blir hardare med mer kraft uansett hvor på isen de kommer fra. Skeleton + -teknologi - Ny teknologi som brukes i det avsmalnende området for ikke bare en lettere og bedre følelse, men også for bedre pålitelighet på de viktigste stedene takket være mer jevn produksjon. JF-90 Blad - Ekstremt lett blad med en eksklusiv dempende kjerne, forsterket hæl- og tådel og en taktil overflate er skapt slik at du får optimal puckfølelse. Skaft - R-geometrien skaper en utrolig strømlinjeformet kølle med avrundede hjørner og konkave sider. NANOLITE-teknologi med karbonfiber i flere lag. Den høy-ytende teknologien med karbonfiber i flere lag kombinert med Sigmatex® spread tow teknologi gjør klubben både veldig lett og utrolig holdbar. Matrix-teknologi - Et lett karbonfiberstoff for fantastisk ytelse, styrke og holdbarhet i hele køllen.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer