Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSFT3PJR
-30 %

Ccm JetSpeed FT3 PRO Griptac Junior Hockeykølle

kr 1190
kr 1700
CCM JetSpeed FT3 PRO Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra CCM. F...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
CCM JetSpeed FT3 PRO Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra CCM. FT3 Pro tilbyr hybrid-kick-teknologi designet for å score hvor som helst på isen. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.
Den nye Nanolite karbon fiber teknologien i forskjellige lag sammen med Sigmatex gjør denne køllen til CCM raskeste, letteste og mest holdbare hockeykølle. Hybrid-kickpoint - Allsidig kølle som gjør at skottene blir hardare med mer kraft uansett hvor på isen de kommer fra. JF 90-blad - Ekstremt lett blad med en eksklusiv dempende kjerne, forsterket hæl- og tådel og en taktil overflate er skapt slik at du får optimal puckfølelse. Skaft - R-geometri med avrundede hjørner og konkave sider, noe som gir en høy komfort som proffene foretrekker. Sigmatex® Spread Tow-teknologi - Høykvalitets Spread Tow stoff med en innovativ veving som gjør det lett, sterkt og holdbart.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer