Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 106169

Bauer Vapor X5 PRO Griptac Senior Hockeykølle

kr 2200

Bauer Vapor X5 PRO Griptac senior hockeykølle er lettere og mer avansert enn tidligere modeller, ...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Vapor X5 PRO Griptac senior hockeykølle er lettere og mer avansert enn tidligere modeller, X5 PRO er laget for å føles lett som en fjær når du skyter eller slår en pasning.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Spreadtow Carbon Fiber – Tett karbonfibervev skaper en sterk struktur som muliggjør vektreduksjon uten at det går på bekostning av holdbarheten. Energy Core 3 Blade Teknologi – 100 % karbonbladet med doble karbonrygger lar pucken forlate bladet i alle situasjoner. Low-kick flex. XE Taper – Designet for å holde energien nede på køllen mens du lader skudd for en raskere release.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.