Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1059838

Bauer Nexus E5 PRO Griptac Senior Hockeykølle

kr 2100

Bauer Nexus E5 PRO Griptac senior hockeykølle har den samme beviste ytelsen som 3N PRO, men med e...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.

Bauer Nexus E5 PRO Griptac senior hockeykølle har den samme beviste ytelsen som 3N PRO, men med enda bedre holdbarhet. Nexus E5 PRO inneholder Elite Level-teknologi og gir et nytt nivå av forbindelse mellom kølle og spillere som aldri før. E5 PRO har Bauers nye innovative 5-sidige skaft geometri. Designet for å følge din hånd for å maksimere følelsen og kontrollen.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Nexus: Designet for å kontrollere spillet. ER SPINETECH - Bauers nye innovative 5-sidige skaft geometri. Designet for å følge din hånd for å maksimere følelsen og kontrollen. HEXCELL CARBON - Spesialskum med karbonbro i nøkkel sonen gir stabilitet og kontroll i hvert spill. Konsekvent og kraftig energistrøm gjennom køllen i hvert skudd. Standard Nexus hybrid Mid-kick flex, lettere å lade med raskare release.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer