Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 10578
-53 %

Bauer Nexus 2N PRO BLACK Griptac Int. Hockeykølle

kr 1125
kr 2400
Bauer Nexus 2N PRO BLACK EDITION Griptac Int. hockeykølle er laget med den nye ACL-teknologi for å g...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Nexus 2N PRO BLACK EDITION Griptac Int. hockeykølle er laget med den nye ACL-teknologi for å gi spilleren enda raskere skudd og med lavere vekt enn forgjengeren. Nexus 2N Pro har også et forbedret balansepunkt.
ACL-teknologi for å gi spilleren enda raskere skudd og med lavere vekt enn forgjengeren. Sweetspot teknologi for hardare skudd med bedre presisjon. Duraflex limkonstruksjonen gir 20% høyere bøyestyrke noe som betyr at den kan håndtere skudd etter skudd uten å skade skaftet. Control Shaft Geometry - Rektangulært skaft med litt avrundede hjørner for å gi enestående kontroll i hendene. R-Lite Blade System - Et ultralett skum i kombinasjon med et støtdempende lag gjør bladet lettere og samtidig beholde sin responsive puck følelse. Kickpunkt: NEXUS Mid-kick med Sweet Spot-teknologi.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer