Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: NSPINT2
-50 %

Warrior Novium SP Griptac Int. Hockeykølle

kr 750
kr 1500

Warrior Novium SP Griptac Int. hockeykølle har en eksplosiv Mid-Kick flexpunkt som passer perfekt...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Warrior Novium SP Griptac Int. hockeykølle har en eksplosiv Mid-Kick flexpunkt som passer perfekt for den allsidige toveisspilleren på isen. Den unike Bevel Taper er designet for å være stivere i nedre delen av køllen og mykere opp mot hendene. Det gir økt kontroll og forbedrer hastigheten på skuddene.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Skaft: Novium-skaftet er lettere og tøffere enn noen gang. Bruk av MINIMUS CARBON UD karbonfiberstoff skaper en lett kølle som forbedrer puckfølelsen og kontrollen. Konstruksjon: R.I.C 122: Revolutionary Lightweight Construction 122 er en standard karbonfiberkonstruksjon som optimerer holdbarhet og balanse. Kraftig karbonfiber brukes hele veien for å gi ultimat styrke, og bladet er perfekt balansert for å gi optimal følelse. Blad: FUELCORE. En lett polymerkjerne som forbedrer puckfølelsen og bidrar til et bedre skudd. Flex: Eksplosiv Mid-Kick flexpunkt som passer perfekt for den allsidige toveisspilleren på isen.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.