Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LX30JR
-40 %

Warrior Alpha LX 30 Griptac Junior Hockeykølle

kr 660
kr 1100

Warrior Alpha LX 30 Griptac junior hockeykølle med Warriors eksklusive taper kombinerer en Low-ki...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Warrior Alpha LX 30 Griptac junior hockeykølle med Warriors eksklusive taper kombinerer en Low-kick med en kraftig release. LX 30 er laget med Warriors nye teknologi R.L.C som er en konstruksjon av høyeste kvalitet og bruker den mest avanserte prosesseringsteknologien for å produsere en ekstremt lett og holdbar kølle.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

SABER TAPER II - Warriors eksklusive taper kombinerer en spesialisert geometri med en Low-kick flex som er vridningsstabil og gir en kraftig og nøyaktig release. R.L.C 133 - Revolutionary Lightweight Construction 133. Konstruksjon av høyeste kvalitet og bruker den mest avanserte prosesseringsteknologien for å produsere en ekstremt lett og holdbar kølle. MINIMUS CARBON UD - Skaftet er lettere og tøffere enn noensinne. Bruken av enveis karbonfiber skaper den mest effektive, letteste og mest holdbare hockeykøllen. FUELCORE - En lett kjerne av polymer som forbedrer puckfølelsen og bidrar til et bedre skudd. Kompositten rundt kjernen er redesignet for å være sterkere og hardere. FuelCore reduserer materialnedbrytning i bladet og øker holdbarheten. ERGO SHAFT SHAPE - Det ergonomisk utformede skaftet sitter komfortabelt og sikkert i hendene, noe som forbedrer følelsen når du håndterer pucker og skudd. APEX GRIP - Strukturert sone i kombinasjon med mykt grep låses enkelt i hendene for maksimal kontroll og følelse.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.