Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: XC9ACF19INT
-50 %

True XC9 ACF 2019 Griptac Int. Hockeykølle

kr 1 150
kr 2 300
True XC9 ACF 2019 Griptac Int. hockeykølle er den nye toppmodellen i X-serien fra True. XC9 har den ...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
True XC9 ACF 2019 Griptac Int. hockeykølle er den nye toppmodellen i X-serien fra True. XC9 har den nye XCore Gen2-teknologien som betyr 3x større sweet spot for bedre puck kontroll og treffsikkerhet. ACF betyr Accuracy, Control, and Feel.
True XC9 ACF 2019 er laget for ultimat nøyaktighet, kontroll og følelse. Mid-kick med SmartFlex-teknologi. SmartFlex for økt respons. XCore Gen2-teknologien som betyr 3x større sweet spot for bedre puck kontroll og treffsikkerhet. BRT+ for økt blad holdbarhet. Axenic teknologi for en forbedret følelse. SmartPly for utmerket balanse. Firkantede hjørner med doble, konkave vegger. Fullstendig matt-grip for bedre kontroll og følelse.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer