Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HZRDUSPX-JR

True HZRDUS PX Griptac Junior Hockeykølle

kr 1900

True HZRDUS PX Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Hzrdus-serien fra True. HZRDU...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

True HZRDUS PX Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Hzrdus-serien fra True. HZRDUS PX er laget for eksplosiv release av pucken og veier bare 295g (JR), noe som gjør den til den letteste køllen på markedet.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

HZRDUS PX er en kølle med uslåelig puckfølelse, lav vekt og eksplosiv release. Low-kick. ResFlo-teknologien gir lav vekt og optimal balanse, som skreller bort overflødig materiale i produksjonen. Focused Resin Flow (RESFLO) teknologi minimerer tomrom, noe som resulterer i en sterkere, mer konsekvent laminat. Tri-Rib + teknologien gir sterkere, mer holdbar og et ultralett blad. Tri Rib Tech (TRT) strukturen gir optimert holdbarhet i en ultralett design. Skaftet er produsert med PLD-teknologi, som skaper et mer holdbart skaft. Trues unike Axenic-teknologi skaper en sømløs design og konstruksjon i ett stykke, og gir deg en uslåelig puckfølelse. Grip: Soft Gloss Grip Skaft med matt blad. Vekt: JR: 295 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer