Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HZRDUS9X-SR

True HZRDUS 9X Griptac Senior Hockeykølle

kr 2500

True HZRDUS 9X Griptac senior hockeykølle er en kølle med Low-kick konstruksjon, som gir deg en e...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

True HZRDUS 9X Griptac senior hockeykølle er en kølle med Low-kick konstruksjon, som gir deg en eksplosiv release, lav vekt og optimalisert balanse.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

HZRDUS 9X er en kølle med uslåelig puckfølelse, lav vekt og eksplosiv release. Low-kick. ResFlo-teknologien gir lav vekt og optimal balanse, som skreller bort overflødig materiale i produksjonen. Focused Resin Flow (RESFLO) teknologi minimerer tomrom, noe som resulterer i en sterkere, mer konsekvent laminat. Skaft: Firkantet, med ResFlo, PLD og Axenic teknologi som gir lavere vekt, eksplosiv release og økt holdbarhet gjennom forsterkning i nedre del av skaftet. Blad: TRT-teknologi gir lettere og sterkere blad med en PASS-skumkjerne. Grip: Soft Gloss Grip Skaft med matt blad. Vekt: SR: 375 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer