Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CAT9JR

True Catalyst 9X Griptac Junior Hockeykølle

kr 1700

True Catalyst 9X Griptac junior hockeykølle er den nye toppmodellen i X-serien fra True. Catalyst...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

True Catalyst 9X Griptac junior hockeykølle er den nye toppmodellen i X-serien fra True. Catalyst-serien fra 2021 inneholder en rekke utviklede teknologier, et sterkere blad med økte dempende egenskaper, lavere totalvekt, bedre balanse og optimert Mid-kick flexpunkt.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

BAT blad - laget av nye Aramid-fibre i bladkjernen med lavere tetthet, i stedet for karbonfiber, noe som gir et lettere og mer konsistent blad. PASS-teknologien - "Performance Advanced Strengthening System", resulterer i en 25% økning av styrken sammenlignet med XCORE-teknologien. Den økte styrken muliggjør et mindre stumt blad og forhindrer tidlig nedbrytning av skummet for økt bladholdbarhet. AXENIC-teknologi - kombinerer et kompresjonsstøpt skaft til en ren One-piece kølle som resulterer i en sømløs design for optimal følelse. PLD - Avansert lagingsprosess som gjør det mulig å gå ned i vekt uten å gå på kompromiss med styrke, holdbarhet eller energioverføring. Mid-kick flexpunkt.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer