Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSAS4SR

Ccm Super Tacks AS4 Griptac Senior Hockeykølle

kr 1800

CCM Super Tacks AS4 Griptac senior hockeykølle gir god følelse uten å ofre presisjon og kraft i s...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

CCM Super Tacks AS4 Griptac senior hockeykølle gir god følelse uten å ofre presisjon og kraft i skuddene dine. I den nye AS4 køllen introduserer CCM det nye ACU X-Stiff-bladet som gir god kontroll og god presisjon. CCM AS4 er en moderne midkick-kølle.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Skaft - CARBON MATRIX TECHNOLOGY reduserer vekten uten å ofre holdbarheten. Skaft geometri - F-skaft med avrundede hjørner for bedre følelse og komfort. Flex - CCM AS4 Pro er en moderne midkick-kølle. Blad - ACU X-Stiff-bladet som gir god kontroll og god presisjon. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer