Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSFT5SR

Ccm JetSpeed FT5 Griptac Senior Hockeykølle

kr 2100

CCM JetSpeed FT5 Griptac senior hockeykølle har den populære Hybrid-flexen som gjør at skuddene b...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

CCM JetSpeed FT5 Griptac senior hockeykølle har den populære Hybrid-flexen som gjør at skuddene blir hardare med mer kraft uansett hvor på isen de kommer fra. FT5 har en forbedret holdbarhet takket være den nye Sigmatex-Karbonfiberveven. Med FT5 får du en kølle som takler dagens harde spill så du kan konsentrere deg for å lage fantastiske mål. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Hybrid-kickpoint - Allsidig kølle som gjør at skuddene blir hardare med mer kraft uansett hvor på isen de kommer fra. Skeleton + -teknologi - Ny teknologi som brukes i det avsmalnende området for ikke bare en lettere og bedre følelse, men også for bedre pålitelighet på de viktigste stedene takket være mer jevn produksjon. Advanced Carbon Matrix, ytelsesteknologi med karbonfiber i flere lag sammen med SigmaTex Spread Tow for lett og robust kølle. Skaft - R-geometrien skaper en utrolig strømlinjeformet kølle med avrundede hjørner og konkave sider. RR-90 Blad - Blad med dempende kjerne. Klubben har eksklusivt dempende materiale og optimalisert stivhet for riktig blanding mellom følelse og skudd for de beste resultatene i to verdener. Sigmatex® Spread Tow-teknologi - Høykvalitets Spread Tow stoff med en innovativ veving som gjør det lett, sterkt og holdbart. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer