Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSFT4JR
-31 %

Ccm JetSpeed FT4 Griptac Junior Hockeykølle

kr 900
kr 1300

Ccm JetSpeed FT4 Griptac junior hockeykølle tilbyr hybrid-kick-teknologi designet for å score hvo...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Ccm JetSpeed FT4 Griptac junior hockeykølle tilbyr hybrid-kick-teknologi designet for å score hvor som helst på isen. CCMs mest populære kølle er her i sin nyeste versjon. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Hybrid-kickpoint - Allsidig kølle som gjør at skottene blir hardare med mer kraft uansett hvor på isen de kommer fra. Skeleton + -teknologi - Ny teknologi som brukes i det avsmalnende området for ikke bare en lettere og bedre følelse, men også for bedre pålitelighet på de viktigste stedene takket være mer jevn produksjon. JF-90 Blad - Ekstremt lett blad med en eksklusiv dempende kjerne, forsterket hæl- og tådel og en taktil overflate er skapt slik at du får optimal puckfølelse. Skaft - R-geometrien skaper en utrolig strømlinjeformet kølle med avrundede hjørner og konkave sider. NANOLITE-teknologi med karbonfiber i flere lag. Den høy-ytende teknologien med karbonfiber i flere lag kombinert med Sigmatex® spread tow teknologi gjør klubben både veldig lett og utrolig holdbar. Matrix-teknologi - Et lett karbonfiberstoff for fantastisk ytelse, styrke og holdbarhet i hele køllen.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer