Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 1059192

Bauer Vapor 3X PRO Griptac Int. Hockeykølle

kr 1 600
Bauer Vapor 3X PRO Griptac Int. hockeykølle er laget for raske skudd. Med redusert vekt til 410 gram...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Vapor 3X PRO Griptac Int. hockeykølle er laget for raske skudd. Med redusert vekt til 410 gram er den raskere, sterkere og 5 gram lettere enn forgjengeren 2XPRO. 3X PRO har blitt forsterket, noe som har resultert i 10% bedre holdbarhet.
Fokus på holdbarhet og slitestyrke. 3X PRO har blitt forsterket, noe som har resultert i 10% bedre holdbarhet. Raskere release. Med 5% raskere release, redusert vekt og forbedret rekyl, så finnes alle forutsetninger for å forbedre spillet ditt. XE-Taper teknologien gir et raskt og stabilt skudd. Textreme MaxBalance i bladet øker ytelsen og gjør bladet både lett og balansert. HP mold-konstruksjon skaper en optimal følelse når du behandler pucken ute på isen.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer