Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SPAS5PROJR
-30 %

Ccm Tacks AS-V PRO Junior Skulderbeskyttelse Hockey

kr 1190
kr 1700
Ccm Tacks AS-V PRO junior skulderbeskyttelse er toppmodellen i den nye Tacks-serien fra Ccm. Det nye...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm Tacks AS-V PRO junior skulderbeskyttelse er toppmodellen i den nye Tacks-serien fra Ccm. Det nye anatomiske designet er utviklet for å tilby beskyttelse av høyeste kvalitet og sammen med Flexmotion-designet tilbys du beskyttelse på elitenivå uten å kompromisse med komfort og mobilitet.
Tacks - Modernisert kraft. Maksimal beskyttelse og mobilitet. AS-V PRO gir overlegen beskyttelse takket være den innovative D3O-teknologien. ADAPTFIT+ STRAP - Gir en personlig passform som hjelper til med å fjerne gapet mellom skulder og albue for maksimal beskyttelse. VENT-TECH - Gir bedre luftstrøm i de varme delene og holder deg kjølig, mens den nye hybridbeskyttelsen i D3O® smart materiale med forsterkninger i nøkkelområdene holder deg beskyttet under kampen. LINER+ - Meget behagelig komfortfôr med stretchpaneler gjennomgående som følger bevegelsene dine og holder beskyttelsen på plass. Justerbar ekstra mage- og korsryggbeskyttelse som puster og hjelper deg med å justere beskyttelsesnivået ved å utvide beskyttelsen og forbedre samspillet med hockeybuksene dine. Med den nye ASD-konstruksjonen, D3O på nøkkelområder og ny Flexmotion-design, kan spillere oppleve beskyttelse på elitenivå som beveger seg med deg, uten å ofre komfort eller mobilitet.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.