Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HPAS5SR

Ccm Tacks AS-V Hockeybukse Rød

kr 1700
Ccm Tacks AS-V senior hockeybukse har en ny anatomisk design for toppkvalitets-beskyttelse med Flexm...

Farge

Ccm Tacks AS-V Hockeybukse Rød
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm Tacks AS-V senior hockeybukse har en ny anatomisk design for toppkvalitets-beskyttelse med Flexmotion-design som gir god komfort og mobilitet. Alt i en klassisk passform.
Tacks - Modernisert kraft. Maksimal beskyttelse og mobilitet. AS-V gir overlegen beskyttelse takket være den innovative D3O-teknologien. Bukser med justerbar innebygd beltespenne og beskyttende magebeskyttelse for bedre beskyttelsesegenskaper og som holdes på plass. Forsterket hofteskall med smart D3O® Aero-materiale som leder støtet bort fra hofteleddet, mens den unike Flexmotion hoftebeskyttelsesdesignen øker mobiliteten. Ryggbeskyttelse av D3O® AERO med beskyttelsesegenskaper på elitenivå, mens beskyttelsen for halebeinet beveger seg sømløst på innsiden for optimal komfort. Praktisk skjult 2,5 cm lang forlengelse som er perfekt når du vokser fort eller hvis du er høy.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.