Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058495

Bauer Supreme Ultrasonic Junior Skulderbeskyttelse Hockey

kr 1400
Bauer Supreme Ultrasonic junior skulderbeskyttelse er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Baue...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Supreme Ultrasonic junior skulderbeskyttelse er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Ultrasonic gir en overlegen kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. Designet med ADAPTIVE Skin og VENT ARMOUR beskyttelsessystem. Materialet gir deg en optimal passform til kroppen for optimal mobilitet.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. AMP-teknologien tillater en fleksibel vestdesign i kombinasjon med delt kåpe over biceps. Designet med ADAPTIVE Skin og VENT ARMOUR beskyttelsessystem. Ultrasonic tilbyr flere lag med beskyttelse for å redusere mot kollisjoner, slag og kutt. I tillegg utvides beskyttelsen ved ribbeinseksjonen sammenlignet med tidligere. I skulderbeskyttelsen fra Ultrasonic kan du føle deg trygg og beskyttet - uten å måtte kompromisse med mobilitet under trening og kamper. Innerforing i Thermo Core holder deg tørr og kjølig gjennom hele kampen. Fôret behandles med et antimikrobielt middel som er bakteriedrepende, samtidig som det er svetteavvisende.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer