Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058504

Bauer Supreme 3S PRO Int. Albuebeskyttelse Hockey

kr 850
Bauer Supreme 3S PRO senior albuebeskyttelse gir en overlegen kombinasjon av både mobilitet og besky...

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Supreme 3S PRO senior albuebeskyttelse gir en overlegen kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. Det unike AMP-designet deler beskyttelsen i 3 deler, noe som gir fri bevegelse i 360 graders vinkel og sørger for at du er beskyttet ute på isen. Nytt for dette året er at beskyttelsen også er tilgjengelig i Intermediate størrelser, Int. M = 147-165 cm og Int. L = 165-175 cm.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. Det unike AMP-designet deler beskyttelsen i 3 deler, noe som gir fri bevegelse i 360 graders vinkel og sørger for at du er beskyttet ute på isen. I 3S PRO finner vi teknologien THERMO MAX+. Dette er et antimikrobielt og anti-lukt svettehåndteringssystem. Gjennom svetteavvisende egenskaper og forebygging av fremveksten av illeluktende bakterier, holder 3S PRO seg tørr og frisk. Nytt for dette året er at beskyttelsen også er tilgjengelig i Intermediate størrelser, Int. M = 147-165 cm og Int. L = 165-175 cm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer