Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058516

Bauer Supreme 3S Int. Hockey Leggskinn

kr 750
Bauer Supreme 3S Int. leggskinn gir en god kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. 3S har en m...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Supreme 3S Int. leggskinn gir en god kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. 3S har en myk passform og tiltalende design. I tillegg er beskyttelsen konstruert med AMP-teknologi som deler beskyttelsen i 3 forskjellige deler.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. AMP-teknologi som deler beskyttelsen i 3 forskjellige deler. Bauer nye ErgoDynamic knee cap gir mer volum og en dypere passform, noe som forbedrer både stabilitet og komfort. Med 3S får du god beskyttelse med optimal fleksibilitet og mobilitet. Innerforingen av 3S behandles med et antimikrobielt middel som forhindrer fremveksten av illaluktende bakterier. Materialet har også vannavvisende egenskaper i svettehåndteringssystemet som holder beskyttelsen tørr lenger.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer