Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058501

Bauer Supreme 3S Albuebeskyttelse Hockey

kr 600
Bauer Supreme 3S senior albuebeskyttelse gir en god kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. AM...

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Supreme 3S senior albuebeskyttelse gir en god kombinasjon av både mobilitet og beskyttelse. AMP-teknologien deler beksyttelsen i 3 deler med en anatomisk passform. Dette hjelper armen til å holde seg beskyttet i 360 grader, og du kan bevege deg fritt ute på isen.
Supreme = Maksimal mobilitet og utmerket beskyttelse. Det unike AMP-designet deler beskyttelsen i 3 deler, noe som gir fri bevegelse i 360 graders vinkel og sørger for at du er beskyttet ute på isen. Innerforingen av 3S behandles med et antimikrobielt middel som forhindrer fremveksten av illaluktende bakterier. Materialet har også vannavvisende egenskaper i svettehåndteringssystemet som holder beskyttelsen tørr lenger.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer