Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1059809

Bauer Supreme Mach Spakhanske Hvit

kr 5000
Bauer Supreme Mach senior spakhanske er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Mach bygger...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Supreme Mach senior spakhanske er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Mach bygger videre på den populære Ultrasonic. Den er lett og skal gjøre det lettere å styre skuddene unna. Den indre hånden er også mindre i dimensjon, noe som eliminerer overflødig materiale mens du holder keeperspaken. Spilleklar følelse ved første gangs bruk.
Nivå: Elite. Blocker board: HD Foam og Curv Composite. Forbedret HD-skum toppet med Bauers CURV-komposittmateriale for uovertruffen returkontroll. Side Plate: HD Foam og Curv Composite. Innerhanske: 5'' Connect+ Palm. Finger: Justerbar Finger Protection og Poron. Poron-forsterket beskyttelse rundt fingrene for å skape en solid tetning mot spaken og økt beskyttelse. Cuff: Range of Motion (R.O.M). Ved håndleddet har Bauer introdusert en Range of Motion (R.O.M.) håndleddsstropp, designet for passform og kontroll. Den er helt justerbar for en nedre lås på håndleddet, noe som muliggjør en helt tilpasset følelse for håndleddet. Liner: Connekt+. Mach har en Connect + håndflate, designet for å gi optimalt grep rundt spaken. SL1D3R hudteknologi, termoformet i ett stykke for å øke holdbarheten.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer