Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1059783

Bauer Supreme Mach Keeperspak

kr 2800
Bauer Supreme Mach senior keeperspak er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Ved bladet ...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Supreme Mach senior keeperspak er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Ved bladet tilbyr Mach en helt ny Expandcell-kjerne designet for å gi den beste holdbarheten samtidig som den forblir utrolig lett. For skjolden tilbyr Mach et komplett TEXTREME-design med Bauers nye Advanced Carbon Layering (ACL) teknologi, som tilbyr både overlegen balanse og holdbarhet.
Nivå: Elite. Skaft: UD Carbon skaft. Den ekstremt populære kontrollsonen med Griptac gir uovertruffen grep. Skjold: Ergobridge Spine, Textreme-konstruksjon med Advanced Carbon Layering. Tilbyr både overlegen balanse og holdbarhet. På baksiden av skjolden og bladet har Bauer kommet tilbake og forbedret sitt spillskiftende Ergo Spine-design, Mach vil nå tilby en komplett ERGOBRIDGE-geometri i hele spaken. Blad: Expandcel Bridge Core. Helt ny Expandcell-kjerne designet for å gi den beste holdbarheten samtidig som den forblir utrolig lett.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer