Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059793

Bauer Supreme M5 PRO Int. Keeperspak

kr 1700
Bauer Supreme M5 PRO Int. keeperspak bygger videre på den populære Supreme-serien. M5 PRO har et Tex...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Supreme M5 PRO Int. keeperspak bygger videre på den populære Supreme-serien. M5 PRO har et Textreme-blad med Aerofoam Bridge Core som reduserer vekten og forbedrer holdbarheten.
Skaft: UD Carbon. Ekstremt populær kontrollsone med Griptac på skaftet gir uovertruffen grep. Skjold: Ergo Geometri med Carbon Glass. Ergo Geometry i kombinasjon med karbonglasskonstruksjon for å gi både høye nivåer av holdbarhet og en lett og naturlig design. Blad: Textreme med Aerofoam Bridge Core. Textreme-teknologi sammen med en AEROFOAM-kjerne designet for å være utrolig lett, men med uovertruffen holdbarhet.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.