Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SKFT2JR
-40 %

Ccm JetSpeed FT2 Junior Hockeyskøyte

kr 4200
kr 7000

CCM JetSpeed FT2 junior hockeyskøyte er den nye toppmodellen i JetSpeed-serien. JetSpeed FT2 gir ...

Bredde

Ccm JetSpeed FT2 Junior Hockeyskøyte
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

CCM JetSpeed FT2 junior hockeyskøyte er den nye toppmodellen i JetSpeed-serien. JetSpeed FT2 gir en forbedret passform som sørger for at foten har maksimal energioverføring, slik at spilleren får mer fart i hvert skær.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Den nye LITEFRAME 360 EVO-teknologien tar fordelene av en OnePiece-skøyte til et helt nytt nivå. Avsmalet passform. Absorberende beskyttelsessoner og utmerket fuktighetstransport. Robust polstring rundt ankelen for komfort og passform. CCM tilpasset såle, tilpasset hälsupport for optimal følelse og ytelse. SpeedBlade XS-holdere - Utviklet for å være en rask og enkel måte å bytte stål på. SpeedBlade XS1 Black +2mm skøytestål - førsteklasses oksid behandlet belegg som hjelper til med å forbedre ytelsen.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer