Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: G6EPSLP2
-35 %

Warrior Ritual G6 E+ Keeperskinn Svart

kr 6500
kr 10000
Warrior Ritual G6 E+ senior keeperskinn har fokus på lav vekt og innovasjon. Warrior Ritual G6 E+ er...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Farge

Warrior Ritual G6 E+ Keeperskinn Svart
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Warrior Ritual G6 E+ senior keeperskinn har fokus på lav vekt og innovasjon. Warrior Ritual G6 E+ er superlette og designet for å hjelpe keepere med å få mest mulig ut av utstyret. G6 E+ er oppdatert til AirSLIDE 3.0, som gir enda mindre friksjon mot isen og gjør deg ekstremt rask på isen. Med den nye teknologien CoverEdge +, maksimerer dekningen ved å bruke innovative Face Forward. G6 E+ har mange justeringsmuligheter slik at du kan tilpasse beskyttelsen slik du ønsker den.
Lett design med topp kvalitet materialer. Den oppdaterte AIRSLIDE-teknologien muliggjør redusert friksjon til isen og gir deg et bedre glid. SlingWrap stropper. Mange justeringsmuligheter slik at du kan tilpasse beskyttelsen slik du ønsker den. 360DualFIT ACTIVEdrop-kanal for å hjelpe deg med å lukke det femte hullet raskere. Optimal stabilitet i butterfly. CoverEdge+, gir deg maksimal dekning.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.