Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: G6EPIB2

Warrior Ritual G6 E+ Int. Spakhanske Hvit

kr 2300
Warrior Ritual G6 E+ Int. spakhanske er designet for å gi deg et maksimert dekningsområde. G6 E+ har...

Farge

Warrior Ritual G6 E+ Int. Spakhanske Hvit
Warrior Ritual G6 E+ Int. Spakhanske Svart
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Warrior Ritual G6 E+ Int. spakhanske er designet for å gi deg et maksimert dekningsområde. G6 E+ har en tykk plate med 20 graders vinkel som lar returene komme lenger unna, noe som gir deg tid til å ta en ny posisjon. Utskiftbar innerhanske som er lett og justere etter dine preferanser.
Ritual G6 E+ fra Warrior er designet for å gi deg et maksimert dekningsområde. CoverEdge+-teknologien maksimerer dekseloverflaten ved hjelp av en unik Face-Forward-design. G6 E+ har en tykk plate med 20 graders vinkel som lar returene komme lenger unna, noe som gir deg tid til å ta en ny posisjon. Forsterket kjerne gir lav vekt uten at det går på bekostning av beskyttende egenskaper eller holdbarhet. Utskiftbar innerhanske som er lett og justere etter dine preferanser.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.