Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GME6.5CCJR

Ccm EFlex 6.5 Junior Snapphanske Hvit/Blå

kr 1500
CCM Extreme Flex 6.5 junior snapphanske er det perfekte valget for keeperen som leter etter en snapp...

Farge

Ccm EFlex 6.5 Junior Snapphanske Hvit/Blå
Ccm EFlex 6.5 Junior Snapphanske Hvit
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
CCM Extreme Flex 6.5 junior snapphanske er det perfekte valget for keeperen som leter etter en snapphanske med høy ytelse som tilbyr komfort og beskyttelse. EFLEX 6.5 har den nye 581 break-vinkelen som forbedrer dekning, lukking og følelse, noe som gjør det lettere å fange og kontrollere pucken.
EFLEX 6.5 har strategiske flekspunkter og lag med beskyttelse, noe som gir større bevegelsesfrihet samtidig som det gir førsteklasses beskyttelse. FLEXMOTION 2-mansjetten har strategiske flekspunkter og lag med beskyttelse for større bevegelsesområde, mens den doble rette tee-lommen gir bedre puckabsorpsjon. LITECORE-teknologi gjør hansken lett, men sterk, mens CrossForm-stroppen sikrer baksiden av hånden via flere festepunkter for større respons samtidig som den tillater større mobilitet i håndleddet. Suregrip håndflate for ekstra kontroll.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.