Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GBEFX6SR

Ccm EFlex 6 Spakhanske Hvit

kr 4800
CCM Extreme Flex 6 senior spakhanske er toppmodellen i den nye EFLEX-serien fra CCM. EFlex6 er det u...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
CCM Extreme Flex 6 senior spakhanske er toppmodellen i den nye EFLEX-serien fra CCM. EFlex6 er det ultimate valget for keepere som ønsker det beste innen ytelse, beskyttelse og komfort.
EFlex6 er designet for å tilby ikke bare toppmoderne beskyttelse, men også høy presisjon når du støter bort pucken. Flexmotion 2-mansjetten tilbyr stor mobilitet, slik at du kan bevege deg fritt og spille raskt. Durapalm-teknologi og ergonomisk passform gir en utrolig følelse og respons, noe som gir deg en fordel når du støter bort og spiller pucken. EFlex6 har også D30® og HD-skumbeskyttelse, som sikrer optimal støtbeskyttelse. Den støpte X-Stiff-sideveggen med buet fingerbeskyttelse gir høy støtbeskyttelse og styrke, noe som gjør den til et holdbart valg for langvarig bruk. AXE Semsket materiale brukt i Dura palm gir optimal komfort og følelse, med bedre lukthåndtering.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.