Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GMEFX6SR

Ccm EFlex 6 Snapphanske Hvit

kr 6000
CCM Extreme Flex 6 senior snapphanske er toppmodellen i den nye EFLEX-serien fra CCM. EFlex6 er det ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
CCM Extreme Flex 6 senior snapphanske er toppmodellen i den nye EFLEX-serien fra CCM. EFlex6 er det ultimate valget for keepere som ønsker det beste innen ytelse, beskyttelse og komfort. Designet for å gi maksimal beskyttelse samt en Game Ready-følelse helt fra starten. EFlex6 har den nye 581-formen bygget med LITECORE-teknologi, CrossForm Strap, Form Fit-justeringssystem og D3O-beskyttelse.
EFlex6 har den nye 581-formen bygget med LITECORE-teknologi, CrossForm Strap, Form Fit-justeringssystem og D3O-beskyttelse. LITECORE-teknologi gjør hansken lett, men sterk, mens CrossForm-stroppen sikrer baksiden av hånden via flere festepunkter for større respons samtidig som den tillater større mobilitet i håndleddet. Form Fit-justeringssystemet gir et responsivt og justerbart passformsystem for en mer personlig håndposisjon, med varmeaktivert skum som bidrar til å forbedre passformen og følelsen. EFlex6 har også D3O-beskyttelse for ekstra høy støtbeskyttelse, noe som gir den en Game Ready-følelse helt fra starten. FLEXMOTION 2-mansjetten har strategiske bøyningspunkter og lag med beskyttelse for større bevegelsesområde, mens den doble rette tee-lommen gir bedre puckabsorpsjon.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.