Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GPEFX6SR

Ccm EFlex 6 Keeperskinn Hvit

kr 21500
CCM Extreme Flex 6 senior keeperskinn er toppmodellen i den nye EFLEX-serien fra CCM. CCM Hockey int...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
CCM Extreme Flex 6 senior keeperskinn er toppmodellen i den nye EFLEX-serien fra CCM. CCM Hockey introduserer EFlex6, den nyeste innovasjonen innen keeperskinn. EFlex6 er designet for å gi maksimal kontroll og stabilitet, slik at du kan bevege deg raskere og reagere raskere for å gjøre de matchvinnende redningene.
DRS PRO integrerte knebeskyttere. Laget med en enkel HD-landingssone som optimerer passform og stabilitet, mens det innvendige skumlaget gir strategisk støtdemping. Dualitecore og Control Rebound-teknologi gjør disse beskytterne lette og fleksible under kneet, med ekstra stivhet i låroppgangen for større Butterfly-tetting og stabilitet. Quick Motion Strap System 2 sikrer en dyp og tett passform, mens den formede øvre leggmuskelen optimaliserer benforbindelsen og posisjonering. BOOT - 90 grader med fleksibel kanal og elastiske tåstropper.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.