Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: ABEFX6IN

Ccm EFlex 6 Int. Keepervest

kr 5000
CCM Extreme Flex 6 Int. keepervest er toppmodellen i den nye EFLEX-serien fra CCM. EFlex6 er designe...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
CCM Extreme Flex 6 Int. keepervest er toppmodellen i den nye EFLEX-serien fra CCM. EFlex6 er designet for å gi maksimal beskyttelse og mobilitet, slik at du kan bevege deg raskt og fryktløst på isen. CCM Hockey introduserer EFlex6, den ultimate keepervesten for keeperen som ønsker å ta spillet sitt til neste nivå.
EFlex6 Brystbeskytter har D3O-teknologi for støtdemping, som er kombinert med HD-beskyttelse i soner med høy intensitet. Dette gir maksimal støtbeskyttelse, som strekker seg til kragebeinområdet, slik at du kan møte ethvert skudd med selvtillit. Det støpte brystbenet og kragebenet i D3O-skum gir overlegen beskyttelse. AER-TEC ventilasjonssystem er en annen funksjon som skiller EFlex6 keepervest fra andre. Det perforerte skummet og slitesterk mesh-design gir større mobilitet og pusteevne, og holder deg kjølig og komfortabel selv under intense kamper. Hurtigutløsende borrelåsjustering med Flexmotion-design, som muliggjør enkel tilpasning og en personlig passform som beveger seg med deg. Den uavhengig justerbare komfortalbuen gir god mobilitet og en komfortabel passform. Multisegmentert HD/LD ventilert skum på ribbeina og brystet gir økt støtbeskyttelse og dekning med økt pusteevne. Kompresjonsstøpt HD Zotefoam på biceps/underarm og HD-skum på skulderdekselet gir optimal beskyttelse.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.