Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SKEFX6IN

Ccm EFlex 6 Int. Keeper Hockeyskøyter

kr 6500

CCM EFlex 6 Int. keeperskøyte er designet for topp ytelse på isen. Med en asymmetrisk flex-design...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

CCM EFlex 6 Int. keeperskøyte er designet for topp ytelse på isen. Med en asymmetrisk flex-design gir disse skøytene en dyp flex for eksplosive redninger, mens one-piece skoen sikrer direkte energioverføring for optimal kraft. ADPT memory foam 2.0 former seg etter foten din og gir komfort og støtte i alle posisjoner.

    Alle keeperskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

One-Piece-skoen handler om ytelse og passform, slik at du kan bevege deg fra stolpe til stolpe med mer kraft og sørge for at ingenting går deg forbi. Lightweight Core RFM Composite er laget med NHL-kaliber lettvektskomposittmaterialer og en forsterket, lett kjerne for økt holdbarhet. Stivheten på 190 sikrer maksimal skøyteytelse. Totaldri Pro med polygiene er et høyytelses fukttransporterende materiale som holder føttene tørre og skøytene lette, samtidig som den gir utmerket beskyttelse mot lukt og slitasje. Den asymmetriske flexstance-støvelkragen forbedrer ankelmobiliteten for raske bevegelser med minimal begrensning. ADPT memory foam 2.0-tungen former og tilpasser seg formen på foten din, med injisert lace-bite beskyttelse for utrolig komfort og beskyttelse, designet for å optimalisere fremoverbøyning. Speedblade XSG-holderen er en CCM-hastighetsholder med BladeLock-system. Step Steel 10F27-stålet er laget av stål av høyeste kvalitet, med økt høyde, 3 mm tykkelse og en ny 10F27-profil som oppmuntrer til en fremoverlent keeperstilling.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.