Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GPE5.5JR

Ccm Extreme Flex 5.5 Junior Keeperskinn

kr 4200
Ccm Extreme Flex 5.5 junior keeperskinn er designet for enda mer kontroll, tetthet og stabilitet. EF...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Farge

Ccm Extreme Flex 5.5 Junior Keeperskinn
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ccm Extreme Flex 5.5 junior keeperskinn er designet for enda mer kontroll, tetthet og stabilitet. EFLEX-serien er et mykere, mer fleksibelt keeperskinn enn Axis-serien. EFLEX 5.5 tar alt til et nytt nivå.
FLEX PROFIL - Ytre single break + forbøyet single breaks-kjerne. Maksimal fleksibilitet som hjelper til å lukke "5. hull". DUAL1TECORE - HD-kjerne. Stivere over kneet for optimal dekning, stabilitet og glid. Lett med dobbel flexprofil for raskere overgang til Butterfly. BOOT - 90 grader med fleksibel kanal og elastiske tåstropper. QuickMotion stroppesystem med borrelås.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.