Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GBE6.5JR

Ccm EFlex 6.5 Junior Spakhanske Hvit

kr 1300
CCM Extreme Flex 6.5 junior spakhanske er designet for å gi en balansert følelse samtidig som den gi...

Farge

Ccm EFlex 6.5 Junior Spakhanske Hvit
Ccm EFlex 6.5 Junior Spakhanske Hvit/Blå
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
CCM Extreme Flex 6.5 junior spakhanske er designet for å gi en balansert følelse samtidig som den gir allsidig dekning og maksimal beskyttelse. Flexmotion 2-mansjetten tilbyr stor mobilitet, slik at du kan bevege deg fritt og spille raskt.
Med sine LITECORE TM- og FLEXMOTION 2-teknologier er denne spakhansken bygget for å håndtere de tøffeste skuddene. Den sentrerte håndposisjonen sikrer en balansert følelse, mens den forsterkede Grey Nash®-håndflaten gir god følelse og holdbarhet. Flexmotion 2-mansjetten tilbyr stor mobilitet, slik at du kan bevege deg fritt og spille raskt. Skummet med høy tetthet som omgir fingrene forbedrer støtbeskyttelsen ytterligere og sikrer at fingrene dine er beskyttet mot skade.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.